Wie zijn wij?


Steyl Auto's is een jong en energiek BOVAG en nationale Autopas gecertificeerd bedrijf. Wij verkopen occasions tussen €500 en €35.000, die u geheel vrijblijvend kunt komen bekijken op onze locatie te Tegelen. Tevens verzorgen wij in onze eigen werkplaats het onderhoud en alle mogelijke reparaties aan auto's van alle merken. Ook kunt u al onze occasions bekijken in de on-line showroom op deze website.

 VOOR MEER INFO BEL: 077-3735225

De medewerkers van Steyl Auto's hebben meer dan vijftig manjaar ervaring in de autobranche, zowel qua verkoop als qua reparaties. In onze regio hebben wij al jarenlang een zeer goede naam aangaande onze service, klantgerichtheid en betrouwbaarheid.Alle door Steyl Auto's aangeboden occasions kunnen worden voorzien van:

Bij aflevering aan de koper.

De occasions met een verkoopprijs beneden de €4500 zijn standaard voorzien van:

Hierdoor en doordat de meeste occasions die wij verkopen rechtstreeks afkomstig zijn van de eerste eigenaar, is een klant verzekerd van een goede en betrouwbare occassion die garant staat voor jarenlang rijplezier.

Klik hier om direct door te gaan naar de website van Automotive Insurance, onderdeel van Centraal Beheer Achmea om te profiteren van een aantrekkelijke autoverzekering.Bezoek ook de site van onze partner